Újra Csináljuk a fesztivált! - közönségszavazással indul az új évad

Új évaddal jön a Csináljuk a fesztivált! A Duna nagyszabású showműsorának folytatásába a nézők még nagyobb szerepet kapnak: már szavazhatnak, mely magyar slágerek szerepeljenek a Csináljuk a fesztivált! új évadában.

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult a Csináljuk a fesztivált! döntője

 

Új slágerekkel és előadókkal folytatódik a Dunán a közmédia tavaszi sikerműsora, a Csináljuk a fesztivált! című korszakokon átívelő, grandiózus zenés produkció.

A Peter Šrámek győzelmével zárult tavaszi évad óta számtalan pozitív nézői visszajelzést kapott a csatorna, a social media felületeken több százezren nézték vissza a videókat: a nagy érdeklődés miatt a csatorna még idén folytatja a műsort. Az új évadban a nézők még inkább részt vehetnek az évszázad újabb nagy slágerének kiválasztásában: hétről hétre a hirado.hu oldalon szavazhatnak arról, hogy melyik magyar dalokat szeretnék látni a műsorban.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A Csináljuk a fesztivált! új évadának slágereiről közönségszavazás indul. A nézők hetente különböző évtizedek öt dedikált dala közül választhatják ki, melyek kerüljenek be az adásba. A nézői szavazást követően szakmai zsűri véglegesíti a dalok listáját. Az első héten az Aranykor slágereiről, az 1910-es és ’50-es évek közötti időszak dalai közül lehet választani a hirado.hu oldal szavazásán.

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: MTVA