Születésnapos magyar fellépők a VOLT Fesztivál nulladik napján

Születésnapos magyar fellépők a VOLT Fesztivál nulladik napján

Idén is lesz egy bemelegítő, nulladik nap a soproni VOLT Fesztiválon. A rendezvény június 30-án kedden délben nyitja meg kapuit, aznap lép fel az idén jubiláló Ganxsta Zolee és a Kartel, Heaven Street Seven, 30Y, Irie Maffia és Intim Torna Illegál is.

Több, egyelőre meg nem nevezett sztárvendéggel közösen lép színpadra a 20 éves Ganxsta Zolee és a Kartel a Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján. A két alapító, Döglégy (Zana Zoltán) és Big Daddy (Kalmár László) újjászervezett zenekarral turnézik a jubileumi évben. A hétvégén Gútán is találkozhattok velük.

A Heaven Street Seven ugyancsak 20 éves, és idén - mint azt korábban bejelentette - búcsúzik a közönségtől, így a VOLT-tól is. Szűcs Krisztián frontember korábban elmondta, hogy a turnén a nagy slágerek mellett régen elfeledett dalokat vesznek elő. A HS7 már a soproni fesztivál kezdeti éveiben is törzsvendég volt a rendezvényen, a csapat korábban CD-t és videokazettát is megjelentetett a VOLT-on tartott koncertjéből.

Ugyancsak állandó vendégnek számít a VOLT-on a 30Y zenekar. A pécsi csapat idén 15 éves, ezt ünnepli a Lővér kempingben is. Szintén születésnapos a 10 éves Irie Maffia, valamint az 5 éves Intim Torna Illegál - ők szintén fellépnek a VOLT-on június 30-án, akárcsak az Animal Cannibals, akiknek nemrég mutattuk be új klipjét.

ATEMPO.sk / MTI