Ákos-koncert és magyar nap a Fezen fesztiválon

Fezen

A magyarországi könnyűzenei élvonal több előadója lép színpadra július 31-én a Fehérvári Zenei Napok (Fezen) harmadik napján. Koncertet ad Ákos, a Magna Cum Laude és a Hooligans, szintén látható és hallható lesz a 25 éves Sex Action és a búcsúzó Subscribe.

Ákos egyéves hazai koncertszünet után tavaly decemberben dupla Aréna-fellépéssel tért vissza, idén pedig turnéra indul, amelynek állomásai közé a Fezen is bekerült. A népszerű előadó tavaly közzétett Igazán című dalához kapcsolódó műsorával július 31-én pénteken játszik Székesfehérváron, ahol a Fezenen már többször járt.

Szintén régi a kapcsolat a fesztivál és a magyar nap másik két nagyszínpados fellépője között: Ákos előtt a Magna Cum Laude és a Hooligans fog zenélni a Fezen közönsége előtt. A kemény zenét játszó csapatok közül aznap fellép a Kalapács zenekar, itt búcsúzik a fehérvári közönségtől a Subscribe és a Fezenen ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action.

A szervezők korábban a Judas Priest, a Sabaton, a Black Label Society, a Soilwork, a Danko Jones és Gus G. fellépését jelentették be.

ATEMPO.sk / MTI