Munkatársakat keres az Ifjú Szivek Táncszínház

Munkatársakat keres az Ifjú Szivek Táncszínház

Az Ifjú Szivek Táncszínház pozsonyi székházának közel három éve tartó felújítása után hamarosan visszaköltözik az épületbe. Az átépítésből fakadóan a közeljövőben megváltozik a társulat és az épület működése is.

“A világjárvány, az átépítés és a kor amiben élünk új feladatok elé állít minket, elkerülhetetlen a folyamatos megújulás. Ebbe illeszkedik a jelenlegi átszervezés és állománybővítés is. Táncosokat, kosztümöst, hangmérnököt és világítástechnikust is keresünk” – mondta Hégli Dusan, művészeti vezető.

A meghirdetett állásokkal kapcsolatban bővebb információk és a jelentkezési lapok az együttes weboldalán találhatók.

Az állásinterjúkra 2022 októberében kerül sor. “Fontosnak tartom, hogy közös kultúránk és hagyományaink ne csak a magyarok lakta vidéken, de a fővárosban is folyamatosan jelen legyenek. Ezért is szólítottam meg közel 300 szlovákiai magyar oktatási, közigazgatási és kulturális intézményvezetőt, csoportvezetőt, hogy segítsenek a környezetükben élő fiatal tehetségeknek eljutni hozzánk“– mondta el a társulat bővítésével kapcsolatban Varsányi László főigazgató.

Az Ifjú Szivek szeptemberben és októberben is járja az országot előadásaival, Autentika és Kakukktojás 2 című műsorukat több mint 30 helyszínen láthatja a közönség az ősz folyamán.

Most hétvégén Besztercebányán, Vágfarkasdon és Kisudvarnokon lépnek színpadra, de az ősz folyamán Budapesten és Pozsonyban is láthatják őket. A soron következő előadások pontos helyszíne és időpontja folyamatosan frissül, amiről portálunkon is mindig hírt adunk.

ATEMPO.sk
Fotó: Ifjú Szivek Táncszínház