Jól megy a mieinknek a szlovákiai Sztárban sztár! – Tóth Károly a második, Rák Viki a harmadik volt legutóbb (+VIDEÓ)

Ismerős az arcod – MIKA bőrében nyert Tóth Károly

Ismét hihetetlen átváltozásokat és remek produkciókat láthattunk a Markíza kereskedelmi tévécsatorna Ismerős az arcod című showműsorában. Tóth Károly Justin Timberlake, Rák Viki pedig, akinek David Hartl színész volt a partnere, Demi Lovato és Luis Fonsi bőrébe bújtak a szlovákiai Sztárban sztár legutóbbi adásában.

„Justin Timberlake Rock Your Body című száma alatt már a 15. másodpercben szakadt rólam a víz“ – írja Facebook oldalán Tóth Károly. – „Ebben az ultra-táncos körben a második helyen végeztem, aminek elképesztően örülök!“ – teszi hozzá a színművész, és megjegyzi, egy olyan „bókot“ is kapott, hogy a parókában úgy nézett ki, mint a moncsicsi baba. „Remélem, hogy ennek ellenére szerettétek! A kövi feladat: Måneskin!“ – jelzi Tóth Károly.

 

 

Most vasárnap ugyanis Damiano David, a szexuálisan túlfűtött dalszövegeivel botrányokat okozó, tavalyi Eurovízió-győztes olasz Måneskin rockzenekar frontemberévé „változik“. A banda tagjai az utcazenéléstől öt év alatt jutottak el Európa zenei trónjáig.

 

Ismerős az arcod

 

Rák Viki ezúttal énekes partnert is kapott David Hartl színész személyében, akivel együtt adták elő Demi Lovato és Luis Fonsi Échame La Culpa című világslágerét. Produkciójukkal 30 pontot szereztek, amely a kiváló 3. helyhez volt elegendő.

 

 

A színésznő a héten Punjabi MC, az indiai származású brit rapper, zenész, lemezlovas és producer lesz. Az adás október 2-án, vasárnap 20 óra 30 perckor kezdődik a Markíza tévécsatornán.

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: TV Markíza