Rák Viki Végh Attilával lépett fel, Tóth Károly szólózott – élvezik a Sztárban sztárt a mieink

Rák Viki Végh Attilával lépett fel, Tóth Károly szólózott – élvezik a Sztárban sztárt a mieink

Nem mindennapi produkciót mutatott be a Markíza kereskedelmi tévécsatorna népszerű, Ismerős az arcod című showjában legutóbb Lakatos Rák Viktória. A színésznő Végh Attila harcművész, a zsűri tagja közreműködésével adta elő a Right Said Fred duó I’m Too Sexy című számát a szlovákiai Sztárban sztárban.

„Most már tudom, miképp működik ez a kulisszák mögött. Le a kalappal előttetek!” – lelkendezett a fellépés után a Bellator, a második legrangosabb MMA-világszervezet világbajnoka, aki a hitelesebb alakítás végett kopaszra nyiratkozott. A Hetényben élő színésznő a felvezető kisfilmben a fiait is megmutatta. Lakatos Rák Viktória mindent beleadott a Right Said Fred slágerének előadásába, és Végh Attilától majdnem a maximális 8 pontot kapta, 16 pontja a hetedik helyre volt elegendő. Ám feledhetetlen pillanatokat szereztek a zsűrinek és a közönségnek a 37 éves sztársportolóval.

VIDEÓ

 

Rák Viki és Tóth Károly

 

Tóth Károly színművész, a tévécsatorna Második esély című kórházi környezetben játszódó sorozata második évadának szereplője ismét egy énekesnő, LP bőrébe bújt. Bevallotta Martin Nikodým műsorvezetőnek, nehezen tanulta meg a Lost On You című világsláger szövegét, amit a dal előadása után szinte azonnal el is felejtett... Bemutatkozó kisfilmjében láthattuk, hogyan magolja a szöveget az angolul kiválóan beszélő Ján Koleníkkel, a Második esély sorozat Fabián doktorával.

VIDEÓ

Összesítésben, a legutóbbi, hatodik forduló után, Lakatos Rák Viktória eddig 150 pontot gyűjtött, és a 3. helyen áll. Tóth Károly, 145 ponttal a negyedik.

Színészeink e héten, vasárnap este megint remek világsztárokat alakíthatnak a Markíza televízió képernyőjén. Lakatos Rák Viktória Cass Elliot, a The Mamas & the Papas énekesnője, Tóth Károly pedig Gusttavo Lima énekes lesz.

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó, videó: TV Markíza