Magyar előadó nyeri a szlovákiai Sztárban sztárt? – Ma este minden kiderül!

Ketten összesen húsz sztár bőrébe bújtak és mindig kiválóan hozták a formát! Lakatos Rák Viktória volt Lucie Bílá és Madonna, Lucie Vondráčková és Ava Max. Tóth Károly Katy Perryként, Adeleként, de Måneskinként vagy éppen Gustatavo Limaként is megmérette magát hetente a Markíza kereskedelmi televízió vasárnap esti Ismerős az arcod című show-műsorában.

Tóth Károly a második héten első helyezést nyert Mika „Grace Kelly” című dalával, Lakatos Rák Viktóriának Panjabi MC „Mundian To Bach Ke” című nyelvtörőnek is remekül beillő slágere hozott eddig győzelmet az ötödik fordulóban.

A két szlovákiai magyar színművész, a Markíza televízió népszerű sorozatainak szereplői, azzal is bizonyították átváltozó képességüket, – amelyről hétről hétre beszámolt az ATEMPO.sk – hogy bekerültek a szlovákiai Sztárban sztár mai nagy fináléjába.

A döntő 20 óra 30 perckor indul. Kiderül, hogy Viktória, mint Jennifer Lopez, vagy Károly, mint Leonard Cohen produkciója lesz-e a nyerő! Esetleg másik két versenytársuk valamelyike viszi el a pálmát? És vajon milyen szuperprodukcióval készül Végh Attila harcművész, a zsűri tagja? Ma este minden kiderül!

 

Az előző hetekről

Ismerős az arcod – MIKA bőrében nyert Tóth Károly az énekes showműsorban

Rák Viki Demi Lovato, Tóth Károly Justin Timberlike bőrébe bújik majd vasárnap este – jól szerepeltek színészeink a szlovákiai Sztárban sztárban (+VIDEÓ)

Jól megy a mieinknek a szlovákiai Sztárban sztár! – Tóth Károly a második, Rák Viki a harmadik volt legutóbb (+VIDEÓ)

Le a turbánnal! – Rák Viki nyerte a szlovákiai Sztárban sztár ötödik adását

Rák Viki Végh Attilával lépett fel, Tóth Károly szólózott – élvezik a Sztárban sztárt a mieink

Tóth Károly nyitotta, Lakatos Rák Viktória zárta a szlovák Sztárban sztár legutóbbi adását (VIDEÓK)

Viktória szexi Ava Max, Károly menő Amy Winehouse – Ilyenek voltak a mieink az Ismerős az arcodban

Döntőben a magyarok a Markíza televízió vasárnap esti showműsorában

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: archívum