2 nap, 20 együttes - 6. Tumultus Fesztivál

Összeállt a program. 2 nap, 20 együttes jellemzi majd a 6. Tumultus Fesztivált, mely július 31-e és augusztus 1-e között kerül megrendezésre a perbetei futballstadionban.

A pénteki nap délutánján második ízben kerül megszervezésre a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléje, ahol 15 tehetséges zenekarnak adatik meg a lehetőség, hogy zenéjével elbűvölhesse a szakértő zsűrit és az érdeklődőket. A részleteket itt olvashatjátok. Zenekarok jelentkezését 2015. június 31-ig várják.

Az esti műsort stílusosan a tavalyi Szemle győztese, a komáromi Kerecsen együttes indítja. A péntek este fénypontja pedig a sajátos rock-feldolgozásairól ismert Zorall együttes koncertje lesz, mely garantáltan felrázza még a nyári melegtől (és sörtől) elbágyadt rockereket is :-D Az éjszakát a rock-lemezlovasok koronázatlan királya Dj.Fada zárja.

A szombat délután rendhagyó programokkal indul. Az Amatőr Szemle keretein belül érdekes előadásokra, beszélgetésekre, hangszer bemutatókra és Magyarország egyik legsikeresebb basszusgitárosának Temesi Bercinek az előadására kerül sor. MINDEN FELVIDÉKI MAGYAR ZENÉSZNEK ÉS ZENESZERETŐNEK ITT A HELYE!

Ezután a Szemle eredményhirdetése és az egyik kiemelt amatőr zenekar koncertje következik közvetlenül a fő sztárbanda előtt, aki pedig nem más mint a legendás Karthago együttes. Már várjuk a pillanatot, mikor felcsendülnek a Requiem kezdőhangjai….

Természetesen a műsor ezzel nem ér véget. A komáromi Maiden Tribute Band és ismét Dj.Fada gondoskodik a jó hangulatról egészen hajnali négyig.

,,UGYE ELJÖSSZ MÉG…"

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

aTEMPO.sk