A legnagyobb showman a döntőbe juttatta az Opera Triót – A Talent végére is jutott az izgalmakból!

Döntőben a dunaszerdahelyi zenepedagógusok! Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Kovács Nagy Andrea A legnagyobb showman című filmmusical Soha nem elég című betétdalát adták elő a For You énekegyüttes kíséretével a JOJ kereskedelmi televízió Česko Slovensko má telanet című tehetségkutatójának szombat esti döntőjében. Az élő adás végén a nézői szavazatok döntöttek a javukra.

„Ma este olyan dalt hoztunk, amely arról szól, hogy szüntelenül dolgoznunk kell a céljaink eléréséért”

– mondták a műsorban fellépésük előtt, hozzátéve, a dalban nem lesznek hangszerek, a For You tagjainak hangja helyettesíti azokat, ezzel is hirdetik az élő hang erejét.

 

Opera Trio + For You

 

„Mi már régebbről ismerjük egymást. Tavalyi dunaszerdahelyi koncertünkön Tündi volt a műsorvezető, de már a Kicsi Hangos időkből is ismerem a dunaszerdahelyi lányokat. Most nagyon működött a közös munka. A kulisszák mögött is biztattam őket, biztattuk egymást. Reggel nyolc órától ott voltunk a helyszínen, többször át kellett próbálni a dalt, hogy az élő adásban minden rendben legyen. Éjjel negyed tizenkettőkor kerültünk színpadra. Mindenki nagyon fáradt volt, ennek ellenére nagyon szuper előadást láthatott a közönség. Le a kalappal a lányok előtt! Telefonon is sokszor beszéltünk a próbák során, sok tanácsot megfogadtak. Egy kicsit izgultunk, hogy szól majd együtt az opera és a pop, mert a For You-ban nem operát énekelünk, popénekesek vagyunk, de rugalmasak voltak a lányok.

Nekünk a végeredmény nagyon bejött, és úgy látszik, az embereknek is, hiszen tovább juttatták a lányokat. Bízom benne, hogy a jövő hétvégén mindenki, akinek tetszik, összefog, és dobogósok lesznek. A szívem mélyén bízom abban is, hogy megnyerik

– nyilatkozta portálunknak Lantos Borbély Katalin, a For You énekesnője, hozzátéve, külön-külön egy-két hetet, együtt két teljes napot töltöttek a próbákkal.

 

Opera Trio

 

Az Opera Trio kiválóan teljesített az élő show-ban. A Never enough című dal előadása után a zsűri lelkendezett, a közönség is hálásan tapsolt.

A szlovákiai magyar tévénézők végigizgulhatták az adást, hiszen a dunaszerdahelyi énekesnők az elődöntő utolsó fellépőjeként álltak a közönség és a kamerák elé a pozsonyi A4 Stúdióból közvetített show-ban. Igaz, szavazni az adás elejétől a végig lehetett valamennyi indulóra. A végén az sms-ek alapján a 3. és 4. helyezettek voltak, az Artur és Esmira levegőakrobata duóval közösen. Ekkor következett a legizgalmasabb rész, ugyanis a zsűrinek kellett eldöntenie, melyiküknek ad esélyt. Jakub Prahař és Diana Mórová őket, Marta Jandová és Jaro Slávik az akrobata páros nevét mondták ki.

A nézői sms-ek döntöttek, amelyekből az Opera Trio kapott többet. Így ott vannak a tizedik Česko Slovesko má talent nyolc döntőse között.

{facebook}https://www.facebook.com/groupforyou/videos/1078891162804882{/facebook}

 

Klasszikus zenei klipet készített az Opera Trio - O mio babbino caro

OTT VOLTUNK: 5 éves lett az Opera Trio

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: JOJ TV, archívum