Gubik Petra, Oláh Ibolya, Agárdi Szilvi és Bereczki Zoltán is továbbjutott – ilyen volt a Csináljuk a fesztivált! második adása

Gubik Petra, Oláh Ibolya, Agárdi Szilvi és Bereczki Zoltán is továbbjutott – ilyen volt a Csináljuk a fesztivált! második adása

A magyar beatkorszak fordulójában a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című Gábor S. Pál-Szenes Iván szerzeményt választotta a legjobbnak a közönség és a zsűri. Cserháti Zsuzsa legendás slágerével Gubik Petra mehet tovább a középdöntőbe, mellette öt másik sztárelőadó is folytathatja a versenyt dalával az évszázad slágere címért.

Szombat este a második elődöntővel folytatódott a Csináljuk a fesztivált!, a Duna közkedvelt showműsora.

Újdonság, hogy ebben az évadban évtizedek helyett zenei korszakok adják az elődöntők tematikáját, amelyekből ezúttal – mivel egy adásban nem lesz szavazás – hat dal juthat tovább a középdöntőbe.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

A show sztárelőadói ezúttal a beatkorszak legnépszerűbb dalaival álltak színpadra, így többek között az Omega, az Illés és Máté Péter örökérvényű slágereivel szórakoztatták a tévénézőket.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

Az adásban versenyző tíz sláger közül hatodikként jutott tovább a Csak egy tánc volt című Szécsi Pál-dal, így Feng Ya Ou folytathatja a versenyt. Ötödikként lett középdöntős az Illés együttes slágere, Az utcán, Vastag Tamás előadásában. A negyedik helyen az LGT Szól a rádió című dala végzett Bereczki Zoltán előadásában.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

Noha a Zene nélkül mit érek én nem a beatkorszak slágere, Máté Péter pörgős dala méltán kapott helyet a slágerlistában, Oláh Ibolya a dobogó harmadik fokán végzett vele. Másodikként az egyik legszebb, édesanyákhoz írt magyar dal, az Úgy szeretném meghálálni jutott tovább Agárdi Szilvivel. A második adás egyértelmű győztese a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című sláger lett, amit Gubik Petra, Junior Prima Díjas énekes-színész adott elő a Csináljuk a fesztivált! színpadán.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

December 17-én, 19:35-kor a harmadik elődöntővel folytatódik a Duna showműsora A popzene hajnala című adással, amelyben többek között az Edda, a Karthago és a KFT örökérvényű slágereivel szórakoztatják a tévénézőket magyarország kedvenc énekesei, és az is kiderül, milyen meglepetéssel készülnek karácsonyra és szilveszterre a show alkotói.

ITT NÉZD VISSZA A PRODUKCIÓKAT

ATEMPO.sk
Fotó: Balogh Zoltán / MTVA