Óriási lehetőségnek tartja A Dalt Oláh Ibolya

Óriási lehetőségnek tartja A Dalt Oláh Ibolya

A Duna dalversenyének tavalyi győztese biztatja zenésztársait, hogy jelentkezzenek január 13-ig, mert így élőben, profi körülmények között juthatnak el dalukkal a nagyközönséghez. Az énekes szerint a fiatal zenészeknek ez egy vissza nem térő alkalom, hogy megmérettessék magukat és kapcsolatokat építsenek.

Szorgalom, fegyelmezettség és alázat – Oláh Ibolya szerint egy jó dal mellett ezek mind elengedhetetlenek ahhoz, hogy valaki eredményesen szerepeljen az ország első számú zenei versenyében. A Dal 2022 nyertese a SzerencseSzombat adásában azt is elmondta, számára az egyik legnagyobb élmény az volt, hogy a tévéstúdióban élőben énekelhette el versenydalát.

„A pandémia idején ez volt az első alkalom, hogy nagy közönségnek élőben énekelhettem, ami nagyon sokat adott nekem. Sok zenésztársammal együtt ki voltam éhezve erre az élményre” – kezdte Oláh Ibolya. Az Év Dala 2022 elismeréssel gazdagodott énekes a fiatalokat buzdította arra, hogy jelentkezzenek az idei dalversenyre.

 

 

„A győzelmen túl sokat jelentett nekem, hogy több fiatal, tehetséges előadót is megismerhettem a műsor által. Erős mezőnyünk volt, sok kedvencem lett, és kialakultak szakmai barátságok. A Dal óriási lehetőséget ad azoknak a fiataloknak, akiknek még csak egy saját daluk, albumuk van, és még nem ismeri őket a szakma és a szélesebb közönség. Élőben, profi stábbal debütálhatnak, műfaji megkötés nélkül” – hangsúlyozta Oláh Ibolya.

A Dal 2023 pályázati feltételei megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül január 13., péntek 22 óráig lehet jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével és a szükséges mellékletek feltöltésével.

2023-ban is jön A DAL – már várják a jelentkezőket

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Bruzák Noémi / MTI