Meg van, kik lesznek a Sztárban Sztár versenyzői 2023-ban – mutatjuk a zsűrit is

Meg van, kik lesznek a Sztárban Sztár versenyzői 2023-ban – mutatjuk a zsűrit is

Február második felében indul a TV2 egyik legnépszerűbb szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár kilencedik évada. Vasárnap estéket Tilla vezetésével újra beindul az ország házibulija.

A showműsor alkotói nem bíznak semmit a véletlenre, minden korosztály megtalálhatja kedvencét a versenyzők között, sőt erre a szezonra a zsűri is kibővült.

Az ítészi szerepben tavaly debütált Lékai-Kiss Ramóna, valamint a két rutinos zsűritag, Kökény Attila és Papp Szabi mellé a hetedik évad legsokoldalúbb női énekese, Tóth Andi, valamint a tavalyi évad második helyezettje, Marics Peti érkezik.

 

Sztárban Sztár 2023

 

Az átalakulásukkal hétről hétre az énekeseknek az öttagú zsűrin kívül a nézőket is el kell varázsolni, hiszen a továbbjutás, na és a végső győzelem a közönség kezében van.

A Sztárban Sztár kilencedik évadában tizenkét énekes lép színpadra, de csak egyikük nyerheti el a legsokoldalúbb előadónak járó trófeát.

 

Sztárban Sztár 2023

 

A női versenyzők táborát erősíti a Megasztár egykori második helyezettje, Oláh Ibolya; a Groovehouse énekesnője, Judy; a legutóbb Ázsiában kalandozó Halastyák Fanni, azaz Nemazalány; a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara; Gubik Petra színésznő; és a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi. Idén megtörik a hagyomány és női győztese lesz a Sztárban Sztárnak!? Az átváltozásra kész férfi előadók között ott van Kamarás Iván, aki most a tánccipőt mikrofonra cseréli; Valkusz Milán, a ValMar „fele”; az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Sipos Tomi; a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi; Kiss Ernő Zsolt, színész és Zdroba Patrik.

 

Sztárban Sztár 2023

 

A Sztárban Sztár 9. évada tehát február 19-től vasárnap esténként a TV2-n!

Vavra Bence nyerte a Sztárban sztár nyolcadik évadát (+VIDEÓ)

ATEMPO.sk
Fotó: TV2