Oláh Ibolya nyert a Sztárban Sztár első adásában

Vasárnap este elindult a TV2 egyik legnépszerűbb szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár kilencedik évada. Tizenkét előadóművész léphetett a színpadra, akik változatos műsor hoztak össze.

A sort Kiss Ernő Zsolt indította, aki a The Greatest Show filmből Hugh Jackman bőrébe bújt. Schoblocher Barbara Kovács Kati pörgős dalával, a Ha legközelebb látlakkal lépett színpadra és mutatta meg tehetségét.

Kamarás Iván nőként kezdte a műsort, Cher Believe című dalát kapta a szerkesztőktől. Előadásával ezúttal a két utolsó produkció közé jutott.

Gubik Petra felszántott a színpadot Brian Johnson (AC/DC) bőrében a Highway to Hell dal alatt. Az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Tamás Dr. Albanként énekelte el a Sing Hallelujah!-t.

Halastyák Fanni, azaz Nemazalány a zsűriben is helyet foglaló Tóth Andi Néztek című dalával mutatkozott be, ami nem kis feladat volt. Zdroba Patrik is nőként mutatkozott be, Anastacia I’m Outta Love slágerével és végül az egyik legkevesebb pontászmot kapta.

Molnár Tibor Attila (Trap kapitány) DESH bőrébe bújva adta elő a Kukásautót, majd Valkusz Milán, a ValMar duó másik tagja Lil Nas X Star Wilkin' dalával mutatkozott be.

A végére három nő maradt, Judy a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című Cserháti Zsuzsa slágert adta elő, Tarján Zsófia Bangó Margitot idézte meg a Bubamara dallal, majd a végén Oláh Ibolya Freddieként énekelhette el a Pioneer-t.

A Megasztár egykori versenyzője, A Dal tavalyi győztese kapta a legtöbb pontszámot, így ő lett az adás nyertese.

Az ítészi szerepben a tavaly debütált Lékai-Kiss Ramóna, valamint a két rutinos zsűritag, Kökény Attila és Papp Szabi mellé a hetedik évad legsokoldalúbb női énekese, Tóth Andi, valamint a tavalyi évad második helyezettje, Marics Peti volt látható. A széria történetben először öt fős a zsűri.

Az énekeseknek a zsűrin kívül a nézőket is el kellett varázsolni, akik végül nem csak a teljesítmény alapján döntöttek, hogy az első adás kiesője Zdroba Patrik lett, aki az X-Faktornak köszönhetően lett közismert.

 

Sztárban Sztár zsűri

 

Hétvégén újabb átalakulások várnak ránk. A szereplők a következő előadók bőrébe bújnak majd:

Gubik Petra - Lizzo
Halastyák Fanni - Tones and I
Judy - Pink
Kamarás Iván - Hiro
Kiss Ernő Zsolt - Szikora Róbert
Molnár Tibor Attila - Rátonyi Róbert
Oláh Ibolya - Édith Piaf
Schoblocher Barbara - Britney Spears
Sipos Tamás - Ciara
Tarján Zsófia - James Brown
Valkusz Milán - Zséda

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: TV2