Mi lesz a Nővel és Háry Jánossal? - kiderül a Csábi Színházi Esték újabb előadásain

Évek óta jobbnál-jobb színházi előadásokat láthat a közönség a Csemadok Csábi Alapszervezete által indított Csábi Színházi Esték sorozat keretében.

Idén márciusban két alkalommal várják az érdeklődőket az egész járásból a Csábi Alapiskola közösségi termében.

Március 19-én, vasárnap délután megemlékezést tartanak az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából a helyi Szeder Parkban, majd 16.00 órától a Kuttyomfitty Társulat interaktív színházi előadással várja a kicsiket és nagyokat. Háry János, a nagyotmondó katona hihetetlen történeteit ismerhetjük meg sok-sok humorral és pazar táncokkal fűszerezve. Igazi vasárnap délutáni családi program lesz Csábon.

OTT JÁRTUNK: Új bemutatóval és a Rackák muzsikájával ünnepelt a 10 éves Kuttyomfitty Társulat (FOTÓK)

Háry, a 70kedő obsitos színre lép – Dobsa Tamás a 10 éves Kuttyomfitty Társulat kulisszatitkairól

 

Kuttyomfitty Társulat

 

A hónapot, március 31-én a Komáromi Jókai Színház és a nyitrai Andrej Bagar Színház színművészeinek közös előadása zárja. A Kiss Csaba De mi lett a nővel? című férfimeséje Rédli Károly rendezésében Csábon lesz látható utolsó alkalommal, olyan kitűnő színészekkel, mint Szabó Viktor, Culka Ottó és Olasz István. A három vándorszínész úton van egy bálba, ahol a képzeletbeli múzsájuk egy közös hölgy, Irina. Hogy mi is történt a végzet asszonyával? A végén minden titokra fény derül és megelevenedik a férfivágy örök tárgya, az a bizonyos legendás Nő is.

Felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás vár mindenkire a sorozat újabb előadásain a Csemadok Csábi Alapszervezete, a 750 éves Csáb község és a helyi Alapiskola közös szervezésében.

A Csábi Színházi Esték ezen előadásai is a Kisebbségi Kulturális Alap támogatásával valósulnak meg.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: archívum, Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk