A 75 éve Forgács Gábor betegségével is pozitívan nézett szembe

Nagy dolognak tartja, hogy komolyabb betegség nélkül élt le 72 évet Forgács Gábor, akinél néhány éve diagnosztizáltak rákos megbetegedést. A színész, humorista a boldogságkeresés témáját körbe járó Ridikül című műsor vendégeként azt is kifejtette, egész élete csodálatosan alakult.

75 éves Forgács Gábor

Nem az számít, hogy valamit megszerezzen az ember, hanem az oda vezető út – mondta a színész. Forgács Gábor kifejtette, akkor boldog, amikor megkeresik egy feladattal, mert érzi, hogy szükség van rá.

 

Forgács Gábor

 

Arról is beszélt, hogy gyakran a leghétköznapibb helyzetekben is boldog perceket él át, hiszen remek családja van, és munkával is ellátják. „Szerencsére csodálatosan alakult az életem, mert mindig azt csinálhattam, amit szeretek.

Irodagép-műszerész éppúgy szerettem lenni, mint az országot, világot járó előadó, vagy színházban játszó színész, és azt is szeretem, amit most csinálok, szinkronizálok, narrálok” – mondta Forgács Gábor, aki pozitív szemléletét akkor is megőrizte, mikor kiderült betegsége.

 

Forgács Gábor

 

„Rákos vagyok mind a mai napig. Elég későn, 72 éves koromban jött ez a betegség. Nagy dolog, hogy az ember leél úgy 72 évet, hogy szinte semmi baja nincs.

Aztán jött ez a betegség, és persze kellemetlen az első pillanatban, mikor közlik az emberel a diagnózist, de ettől nem vagyok hajlandó búskomorságba esni. Abból indultam ki, hogy majd segítenek rajtam, és persze én is mindent megteszek a gyógyulásért. És valóban így lett, három orvoscsoport mindent elkövetett azért, hogy most itt ülhessek.”

ATEMPO.sk
Fotó: Szalay Zoltán / Fortepan, Rózsavölgyi Gyöngyi, Forgács Gábor / Facebook