Lemezbemutatóval ünnepel a Borostyán együttes

Borostyán együttes

A napokban ünnepelte megalakulásának immár 29. évfordulóját a komáromi Borostyán együttes, amely a hétvégén lemezbemutató koncertet tart Komáromban.

Az Üllői úti fák címet viselő új album tavaly év végén készült el és Ady Endre, József Attila, Babits Mihály, Kosztolányi Dezső, Radnóti Miklós, Balassi Bálint és Nagy László ismert és kevésbé ismert megzenésített verseit tartalmazza.

A lemezt Farnbauer Péter Fambi stúdiójában rögzítették, aki több dalban is közreműködött. A dalokat Nagy László énekes, gitáros szerezte és a hangszerelésben közreműködött Nagy Hollósy Zsuzsanna és Horváth Ákos is. Az együttes további tagjai, akikkel a koncerten is találkozhatunk majd:
Nagy Hollósy Zsuzsanna – ének, hegedű, vokál
Kántor Krisztina – fuvola, furulyák, ír furulya
Hántai Ferenc – basszusgitár
Horváth Ákos – dob, bongó, cajon, perkák
Homoki László – bongó, cajon, perkák

Üllői úti fák

A lemezbemutatóra április 18-án 18 órától kerül sor Komáromban a Tiszti Pavilonban. A koncerten köszöntőt mond id. Batta György író, publicista, valamint közreműködik gitáron Farnbauer Péter Fambi, csellón Rácz Csaba és színpadra lép az LGT Revival Bandból ismert Nagy László Culó énekes is.

Az ingyenes koncerten résztvevők hallhatják majd mind a 12 új dalt, valamint a régi versmegzenésítésekből is ízelítőt kapnak.

Olvasóink között hamarosan induló játékunk keretében ki is sorsolunk egy darab Üllői úti fák lemezt. Aki pedig nem szeretne várni addig, a koncert után megvásárolhatja az újdonságot, ahol a tagok szívesen dedikálják is majd azt.

ATEMPO.sk