Újabb fellépőkkel bővült a Komáromi Napok programja

Április 26-a és május 3-a között ismét megrendezik a Komáromi Napokat. A sorban a 24-ik összeköti a Duna két partján elterülő várost és egy hétig együtt kínálják a jobbnál-jobb eseményeket a látogatóknak.

Már eddig is gazdag volt a program és a szereplők névsora, de ez még újabbakkal bővült. Az egyik legnevesebb észak-komáromi fellépő a Ghymes együttes lesz. A több mint harminc éves zenekar számos rangos díj, köztük a Magyar Örökség Díj tulajdonosa, valamint a Szarka-testvérek Kossuth-díjban is részesültek. A helyi zenekarok mellett, fellépnek még a párkányi Jóvilágvan, Gerendás Péter, a kolumbiai Arnold y sus Azabaches és Adam Ďurica, a fiatal, de máris népszerű szlovák énekes. A programokat a Klapka téren, a hagyományos tűzijáték után, a Quimby zenekar koncertje zárja.

A dél-komáromi Jókai Ligetben egy legendás zenész is színpadra áll az idei Komáromi Napokon. Charlie, a rock, a dzsessz, a blues, a soul, és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze, slágereit évtizedek óta játsszák a rádiócsatornák. Az idén húsz éves jubileumát ünneplő Ganxsta Zolee és a Kartel is koncertet ad a Komáromi Napok keretében. A TNT és Happy Gang zenekarok pedig a kilencvenes évekbe repítenek vissza bennünket.

 

És akikről már tudtunk:
Az észak-komáromi Klapka téren ad koncertet Gájer Bálint, Pély Barna és az fm groove, Hien, az Anima Sound System és a kassai Puding pani Elvisovej (PPE).
A dél-komáromi Jókai Liget vendége lesz az R-Go és Szikora Robi, az Ivan and the Parazol, a Bëlga, a Children of Distance valamint Csipa és a Hooligans is.

aTEMPO.sk
Fotó: Szemán Viktor