Heti négy edzéssel tartja formában magát a Bikini énekese – a jubileumi koncert előtt Komáromban is fellépnek

A zene és a sport is fontos szerepet játszik D. Nagy Lajos életében. A Bikini énekese 1985-ben csatlakozott az együtteshez.

„Mikor Németh Alajos felkért, hogy legyek a frontemberük, nem gondolkodtam, hogy elvállaljam-e. Ismertem a zenekar tagjait, tudtam, hogy nagyon jó zenészek és velük meg tudom valósítani elképzeléseimet” – mondta D. Nagy Lajos az Önök kérték műsorvezetőjének, Bényi Ildikónak.

D. Nagy Lajos, aki a Bikinivel és a Rolls Frakcióval is nagy sikereket ért el

Életében mindig is fontos szerepet játszott a zene, és ahhoz hogy az elmúlt évtizedek színpadi tempóját bírja, így 70 felett is rendszeresen sportol, hogy állóképességét és egészségét megőrizze.

„Az elmúlt harminc évben folyamatosan tudtam tartani a súlyomat, ami a sportnak köszönhető. Heti négy speciális edzést végzek” – mondta, emellett kiemelte, a zene mellett a sport is nagyon fontos az életében.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A megfelelő edzettségre szüksége is lesz az énekesnek, hiszen a Bikinivel nagy dobásra készülnek. Négy évtizede vidítja fel, vagy épp gondolkodtatja el közönségét dalaival az együttes. Ebből az alkalomból május 5-én a Papp László Budapest Sportarénában adnak jubileumi koncertet. Erre az estére a zenekar is kibővül: billentyűs, ütőhangszeres, fúvósok, vokalisták, sőt még egy vonósnégyes is csatlakozik hozzájuk.

Egy héttel előtte, április 30-án viszont Felvidéken is színpadra állnak, a Komáromi Napokon adnak nagykoncertet a Klapka György téren. 

Komáromi Napok 2023-ban is - részletes zenei program

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: jegy.hu