Itt a programfüzet - Komáromi Napok

Itt a programfüzet - Komáromi Napok

A hétvégén kezdődik Komárom és Dél-Komárom közös fesztiválja, melyen többek között fellép a Quimby, a Ghymes, Charlie, Hooligns és az egy hetes programsorozat ideje alatt ünnepli 25 éves fennállását a Mediawave Fesztivál a Monostori Erődben is.

Mint arról már beszámoltunk a rendezvényen több neves zenekar ad koncertet és természetesen a helyi zenei élet képviselőivel is találkozhatunk.

Elkészült a programfüzetet, mely most már portálunkon is megtekinthető:

PROGRAMFÜZET

A két város közös műsorfüzet mellett a rendezvényre a www.komarominapok.eu címmel közös honlapot alakított ki, közös facebook felületet hoztak létre és új logót alkottak.

A közös rendezvények sorát színesíti a 41. Dél-Komárom-Komárom futóverseny, valamint a két város kötélhúzása az Erzsébet hídon.

Az állandó kísérő programok között idén is rendeznek motoros találkozót, retro kiállítást műszaki tárgyakból, búvárbemutatót és kincskeresést a Vág holtágában, kerékpáros teljesítménytúrát és lövészversenyt történelmi fegyverekkel.

Az 750 éves fürdőkultúrájú város gyógyfürdője egész héten át kedvezményes áron látogatható, a látogatók kézműves vásárban nézelődhetnek és megkóstolhatják a régió borait is.

 

A 24. Komáromi Napok további fellépőiről itt olvashatnak:

Újabb fellépőkkel bővült a Komáromi Napok programja
Ők már biztosan fellépnek a Komáromi Napokon
Akik nem hiányozhatnak a Komáromi Napokról

ATEMPO.sk / MTI