Itt az idei MartFeszt zenei kínálata!

Martosi Szabadegyetem

Idén július 8-12. között rendezik meg a III. Martosi Szabadegyetemet. Az érkezésre szánt nulladik nappal kiegészülő négy teljes nap kínálata több újdonsággal is szolgál majd a Feszty-park ideiglenes lakói számára.

Ami a zenei kínálatot illeti, a MartFeszt idén is bőséges programot biztosít a látogatóknak, táborozóknak. A fesztivál július 8-án a méltán népszerű Rúzsa Magdi koncertjével indul. Csütörtökön, július 9-én a színpadon láthatjuk Demjén Ferencet zenekarával, valamint a bulizni vágyók élvezhetik a Kerekes Band, utána pedig a FIRKIN koncertjeit.

A hétvégét, péntek este a Tankcsapda koncertjével kezdhetik a fesztiválozók. Szombaton, július 11-én a színpadon láthatjuk többek között Nagy Ferót és a Beatricet, a zárónapon pedig a Balkán Fanatik és az Ismerős Arcok is szórakoztatják majd a közönséget.

De itt lesz Deák Bill Gyula, a Muzsikás és Zorall is. A hazaiak közül színpadon láthatjuk a komáromi LGT Revival Bandet, és újra ott lesz a Zsapka-Emmer duó, a Kicsi Hang, és az Expired Passport Török Ádámmal kiegészülve.

 

Emlékeztető 2014-ből - képek, videók a fesztiválról:

Az első napról

A második napról képekben

Gringo Sztár a Martfeszten

Képekben a harmadik napról

A negyedik napról képekben

A záró nap képekben

ATEMPO.sk