The Voice, Harmónia-díj, Csallóköz Vásár – a 10 éves Opera Trio mozgalmas napjai (+FOTÓK)

The Voice, Harmónia-díj, Csallóköz Vásár – mozgalmasak a 10 éves Opera Trio napjai

Tíz éve van itt velünk a dunaszerdahelyi Opera Trio, melyet ambiciózus operaénekesnők alkotnak - olyanok, akik a zeneművekhez hitelesen, alázattal közelítenek, magas művészi színvonalat képviselve.

Kollár Katalin, Kovács Nagy Andrea és Kevická Tünde zenepedagógusok, énekművészek már számos helyen bizonyították tehetségüket. 2022-ben a Československo Má Talent tehetségkutatóban egészen döntőig meneteltek.

Nem nyert, mégis győzött a dunaszerdahelyi Opera Trio – A Carmina Buranát vitték a döntőbe (VIDEÓ)

A formáció repertoárja meghatározó szerzők műveiből, valamint világszínvonalat képviselő magyar zeneszerzők szerzeményeiből áll, de popzenei háromszólamú feldolgozások is szerepelnek benne.

Ebből adtak ízelítőt a múlt hét végén a nagyszabású Csallóköz Vásárban is, ahol fotósunk is lencsevégre kapta őket.

 

 

A napokban az is kiderült, hogy a szakmai bizottság őket is jelölte az idei Harmónia - Szlovákiai Magyar Zenei Díjra, így október közepén ott is izgulhatnak az énekesnők.

Ők a Harmónia-díj jelöltjei 2023-ban

És ezzel még nincs vége. Szombaton este a The Voice tehetségkutató színpadán is bemutatkoznak, amint azt a múlt heti műsor végén a figyelmes szemek észlelhették. Így tehát érdemes lesz az RTL-re kapcsolni szeptember 30-án, 20.00 órától.

Tizenegy év után visszatér a The Voice az ikonikus forgó székeivel

További sok sikert kívánunk az Opera Trionak.

OTT VOLTUNK: 5 éves lett az Opera Trio

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk