Az erdélyi Szakács Erika lett a The Voice győztese – a három döntős új saját dala is megjelent (+KLIP)

Az erdélyi Szakács Erika lett a The Voice győztese – a három döntős új saját dala is megjelent (+KLIP)

Fergeteges produkciókkal és hatalmas show-val ért véget a The Voice az RTL-en. A Fináléban Miklósa Erika csapatából Szakács Erika kapta a legtöbb szavazatot, így ő zsebelte be a 36 millió forintos fődíjat.

A The Voice Fináléjába Kovács Harmat, Kovács Aliz és Szakács Erika három produkcióval készültek. Egy vadonatúj saját dallal, egy duettel, amit a coachukkal énekeltek, majd azzal a számmal, amit a Válogatón is előadtak és ami alapján a coachok úgy döntöttek, hogy megfordulnak a székekkel.

A nézők a Fináléban 2 körben adhatták le a szavazataikat, az első körben az elhangzó kilenc produkció alatt végig tudtak szavazni rtl.huapplikáción, a szavazas.rtl.hu oldalon és sms-ben.

Az első körös szavazás lezárása után pedig az a versenyző, aki a legkevesebb szavazatot kapta kiesett a versenyből, így Kovács Harmat lett a The Voice 3. helyezettje.

A coachok szerint Szakács Erika bitang hangú, babaarcú gyilkos. „Szexi vagy, dögös vagy, győzzed a kopogtató fiúkat az ajtódtól elhessegetni” – mondta Miklósa Erika Szakács Erikának az utolsó produkciója után. „Téged választanálak!” – mondta Trokán Nóri, aki úgy érzi, a versenyző méltó a győzelemre.

 

Szakács Erika - The Voice

 

Ezután a TOP2 versenyzőre elindult a második körös szavazást, aminek a végén kiderül, hogy a második helyezett Kovács Aliz lett és Szakács Erika nyerte a The Voice győztese címet és az ezzel járó hatalmas, 36 millió forintos összeget!

A három döntős első saját dalához klip is megjelent a műsor alatt, így azok már elérhetők a Youtubeon is.

 

 

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: RTL