Megasztár meghallgatások Felvidéken

12 év után újra indul a Megasztár! A győztesre a magyar tehetségkutatók legnagyobb pénznyereménye, 40 millió forint vár, továbbá egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip. A megújuló műsorba már lehet jelentkezni.

Több mint 20 éve indult a legendás Megasztár - 2024-ben újra visszatér

A meghallgatások már folynak és nem marad ki Felvidék sem. A Megasztár csapata 2024. május 3-án, pénteken 11.00 és 14.00 óra között várja a jelentkezőket a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban, majd 16.00 és 19.00 óra között a komáromi Top (Green) Coffeeban.

Az alsó korhatár 14 év és amennyiben a jelentkező kiskorú, kérik, hogy szülői kísérettel érkezzen. 

Amivel készülni kell: két dal, ebből az egyik mai sláger legyen. A jelentkezők a zenei alapot is hozzák magukkal. Ha szívesen kísérnéd magad hangszeren, vagy van saját dalod, amit megmutatnál a világnak, akkor hozd el bátran!

 

Megasztár

 

Nem túlzás azt állítani, hogy a Megasztár megváltoztatta a magyar zenei piacot. 2003 őszén láthatták a TV2 nézői az első válogató adásokat és már akkor sejteni lehetett, hogy ez egy olyan műsor lesz, amiről az egész ország beszélni fog! Az eddigi hat évad elképesztő sikerei és az emberek el nem múló szeretete tették legendássá a Megasztárt, ami legutóbb 2012-ben volt látható. A műsor máig a TV2 egyik legismertebb brand-je.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: TV2