ATEMPO-JÁTÉK: Tudjuk, ki lesz ott a RÉVfeszten!

Szeretnél ott lenni a RévFeszten, Királyréven? Jól jönne 2 belépő a JúniusFesztre, Rimaszombatba? Érdekelnek a gútai Hajómalom Fesztivál koncertjei? Esetleg két belépő + 2 ajándékcsomag egy menő hátizsákban a Gombaszögi Nyári Táborba? Vagy két belépőjegy AZAHRIAH komáromi koncertjére? Formálódnál a párkányi fORMA fESZT programjain? Netán buliznál egy jót sztárokkal Füleken, a várban és környékén a Várlak fesztiválon?

Nem kell mást tenned, mint követned a 10 éves ATEMPO egész nyáron át tartó játékát. Ott lehetsz kedveseddel vagy haveroddal a felsorolt rendezvények mindegyikén! A szervezők páros belépőket ajánlottak fel, amelyeket sorsolással nyerhetsz majd meg az adott esemény dátumának környékén. Figyeld rendszeresen az ATEMPO.sk portál friss híreit!

 

Ők nyerték a páros belépőket a RévFesztre!

Május 17-én és 18-án, pénteken és szombaton rendezik meg Királyréven a RévFesztet, ahol a Neoton Família, a Wellhello, DR BRS, Peter Srámek, Lotfi Begi, Singh Viki és a Kicsi Gesztenye Klub is szórakoztatja a közönséget, a kicsiket, nagyokat.

2024-ben is sok fellépővel érkezik a RévFeszt Királyrévre - részletes program

A fesztivál előtt kisorsoltuk jubileumi játékunk első nyerteseit is. A helyes válaszadók közül Pásztor Judit és Csáky Máté lehet ott hétvégén a RévFeszten párjával. GRATULÁLUNK!

Az atempo jelentése a zenében: az eredeti tempóban. A kifejezés az olasz a tempo szóból származik, melynek fordítása a kellő időben, idejében.

 

RévFeszt

 

ATEMPO.sk