Új rendezővel készül a Bee Gees együttesről szóló film

Újabb hírek alapján a Bee Gees angol popegyüttesről szóló filmet, amely a Paramount filmstúdióban készül Ridley Scott rendezheti.

A produkció a zenekar pályafutását mutatja be a kezdetektől. Azt az utat járja be, amelyen az alapító fivérek, Barry, Maurice és Robin Gibb eljutottak a szupersztárságig. Miután első számuk, a How can You Mend a Broken Heart befutott, és a slágerlista élére került, a Bee Gees még több száz népszerű dalt írt és adott elő, ők szerezték a Szombat esti láz című, 1977-ben bemutatott kultfilm zenéjét is - idézte fel a Variety.com.

 

 

A Bee Gees-film címéről még nem döntöttek.

Az együttesről How Can You Mend a Broken Heart címmel az HBO mutatott be a közelmúltban egy dokumentumfilmet, amit Frank Marshall rendezett. A filmben Barry Gibb is megszólalt, fivérei már nem élnek. Maurice 2003-ban, Robin Gibb 2012-ben hunyt el.

 

 

A filmen Steven Spielberg Amblin Entertainment produkciós cége mellett a GK Films és a Sister produkciós cég dolgozik. Barry Gibb executive producerként működik közre.

Az elmúlt évek alatt John Carney, Kenneth Branagh és Lorene Scafaria is meg volt nevezve a film rendezőjeként. Vajon Ridley Scott marad?

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: HBO