Köszönetkoncertre készülnek a Kiss Zenészek

A népszerű Kiss Zenészek 2013-ban alakult Ipolybalogon és az évek során számos könnyűzenei rendezvényen vettek részt a Felvidéken és Magyarországon egyaránt. A jubileumi évükben, 2023-ban abszolút győztesként végzett a 9. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén és a Tompa Mihály Országos Versenyen is. Láthattuk őket a Gombaszögi Nyári Táborban, vagy a kapolcsi Művészetek Völgyében is. Most pénteken a fiatal zenészek visszatérnek oda, ahonnan indultak és együtt álmodoztak a jövőről.

“Újult erővel, energikusan szeretnénk megkezdeni a koncertszezont.

Úgy gondolom, fontos, hogy az ember sose feledkezzen el azokról, akik az útján végigkísérik. Nekünk a hazai koncert – főként a saját rendezvényünk – mindig egy olyan est, ahol köszönetet tudunk mondani szüleinknek, nagyszüleinknek, testvérinknek, barátainknak és támogatóinknak.” – mondta el portálunknak Csáky Máté, a csapat vezetője.

„Bevallom, hazai színpadon mindig jobban izgul az előadó, de ez természetes. A szeretet és a pozitív energia találkozása – a közönség és a színpadon zenélők között – viszont extra erős, ami jól esik az ember lelkének.”

 

 

Az esemény a Nézd a csillagokat címet kapta, és pénteken, június 14-én 19.00 órakor kezdődik.

„Új szövegek, új saját dalok, új dalfeldolgozások, új harmóniák! Helyszín is különleges, talán ilyen meg nem is volt Ipolybalogon. A Korona Panzió hátsó udvarát hál’ Istennek kinőttük, ezentúl a szórakozóhely előtti téren és az utcán lesznek az ülőalkalmatosságok. Természetesen, nem kell megijedni, az útszakasz a rendezvény ideje alatt le lesz zárva, számunkra is legfőbb a biztonság.” – tette hozzá a hegedűn játszó Máté.

 

 

A rendezvény ingyenes ahová vendégzenekart is hívtak, a Couple Chord’s nevű duó formáció Nyugat-Szlovákiából érkezik.

„Mi nagy szívvel készülünk, próbálunk, szervezünk a háttérben, hogy a hazai koncert jól sikerüljön. Nagyon-nagyon várunk mindenkit péntek estére!”

RÉSZLETES PROGRAM

 

 

 

EZ, ATEMPO.sk