Felvidéki formációk és új társszervező - Gombaszög kínálata tovább bővül

Alig több mint egy hónap választ el minket a nyár legnagyobb bulijától, így nem meglepő, hogy felgyorsultak az események. Ugyan már számos Gombaszög 2024 fellépő bemutatásra került, a szervezők még mindig tartogatnak néhány meglepetést a jövendőbeli fesztiválozók számára.

 

 

Az eddig bejelentett előadók mellé a napokban számos új név iratkozott fel, melyek zöme felvidéki formáció. A rajongók legnagyobb örömére a Jóvilágvan, Phoenix RT, Kiss Zenészek, Gorlo Volka, Kingfishers, Gomoly, Cibi, Babadara, Red Hot Chili Universe és az Estendøn is fellép majd a felvidéki nyár legnagyobb rendezvényén!

 

 

Az előadók mellett egy új társszervezővel és szabadtéri aktivitással is bővült Gombaszög kínálata. A már eddig is gazdag programkínálatot a rimaszombati székhelyű, hazai turizmust támogató és népszerűsítő CoolTour utazási iroda csapata fogja színesíteni, akik elektromos bicóikkal érkeznek majd a fesztiválra! Amellett, hogy ezek az eszközök egész héten bérelhetőek lesznek, a CoolTour csapata vezetett túrákat is szervez majd a sportkedvelő táborozóknak , hogy a rendezvény területén túl is megismerhessék a környék rejtett ékköveit! 
Ez csodás lehetőség családok számára is, hogy aktívabb szórakozássá tegyék a Gombaszögön töltött idejüket!

 

 

Az eddig bejelentett előadók és programok névsora a jövőben csak bővülni fog, így mindenképpen érdemes lecsapni a július 11-ig elővételes áron árusított napi- és hetijegyek egyikére.

 

 

A nyár legnagyobb hazai bulija, a Gombaszögi Nyári Tábor július 16-21. között valósul meg.

 

 

Jövőre a sokszínű völgy visszavár – a legjobb arcok és pillanatok a 95 éves Gombaszögi Nyári Táborból (FOTÓK)

 

 

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Gombaszögi Nyári Tábor