Felvidékiek a Budapest Music Expon – Elérhető a teljes program

Budapest Music Expo

Csaknem 300 zenei és szakmai programmal várja a zenélés és a hangszerek iránt érdeklődőket a Budapest Music Expo október 2. és 4. között a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban. Immáron 10. alkalommal szervezik meg ezt a nemzetközi audiovizuális és zenei kiállítást, amely korábban a Hangfoglalás nevet viselte.

Ahogyan tavaly, úgy idén is találkozhatunk felvidékiekkel, akik bemutatkoznak és bemutatnak a három napos rendezvényen. Ott lesz szombaton 11.40-től a kelet-szlovákiai tagokból álló GHP az ÖRÖM A ZENE tehetségkutató döntőjében, ahol vasárnap 10.25-től a komáromi Aylen’s Fall is bemutatkozik. Szombat délután 13 órától pedig a dunaszerdahelyi Arizónával találkozhattok és beszélgethettek a Hangszita (B1) standján.
A fellépők között még egy újabb név is felmerülhet, hisz a hétvégén megrendezésre kerülő PeronMusic tehetségkutató győztese is ott lesz, ahol szintén képviselteti magát a Felvidék.

A programok között megtalálhatóak a koncertek, tehetségkutatók, hangszerbemutatók és szakmai konferenciák is. A részletes program itt tekinthetők meg:

PROGRAM

 

ATEMPO.sk