A GHP is döntős az Öröm a zene tehetségkutatóban

A GHP is döntős az Öröm a zene tehetségkutatóban

A kelet-szlovákiai tagokból álló GHP is színpadra áll a hétvégén Budapesten az Öröm a zene tehetségkutató döntőjében, mely a Budapest Music Expo keretében zajlik majd.

A zenekar a kisvárdai II. Bódi László–Cipő Dalfesztivál és Tehetségkutató megnyerésével jutott a döntőbe. Élő zenekaros felállással ez volt az első megmérettetésük, amit sikerrel is vettek. „Meglepődtünk természetesen. De nem azért, mert nem bíztunk magunkban, hanem azért mert tényleg erős volt a felhozatal, jó zenekarokkal találkoztunk.” A döntőbe jutás mellett jövőre a kisvárdai Lesz Feszt nagyszínpadára is meghívást kaptak.

A zenekar életében ez a tehetségkutató egy mérföldkő. „Meghívásaink, fellépéseink eddig is voltak, és a már kiadott klipjeink megtekintéséből is az köszön vissza, hogy szeretik az emberek, amit csinálunk, de az, hogy egy országos döntőbe kerültünk, számunkra nagyon nagy eredmény. Igazából még most sem hisszük el teljesen, majd akkor fog ez tudatosulni, ha színpadon állunk.”

Október 3-án 11.40-től láthatjuk őket a színpadon, ahol külön erre az alkalomra összeállított repertoárral fognak előrukkolni.

 

 

A GHP zenekar

Énekes szekció: Matyi Sándor (Universal), Bajusz Junior (Wayne), Nádasi Vivien.
Hangszeres tagok: Árvai László (gitár) Dajka Csaba (basszusgitár) Kyjovsky János (billentyű) Dajka Tamás (dobok)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk