Végre itt az új Coldplay album - A Head Full of Dreams

Hosszú várakozás után ma reggel megjelent a hőn áhított korong, az 'A Head Full of Dreams'! A brit csapat friss lemeze úgy tűnik, hogy minden idők egyik legszínesebb Coldplay anyaga: persze nem csak a borító, hanem a rengeteg közreműködő sztár miatt is bátran kijelenthetjük ezt.

 

Talán sosem vendégeskedett még ennyi művész egyetlen Coldplay albumon sem, mint az újdonságon, amin többek között Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo, és Merry Clayton is kivette a részét a munkából. Az 'A Head Full of Dreams' már a megjelenése előtt több zenei oldalon toplistás lett, miután tegnap este a csapat néhány dalt eljátszott a lemezről a BBC Radio hallgatóságának. A banda ugyanekkor azt is bejelentette, hogy ők lesznek a legendás Super Bowl Halftime Show-jának a fellépői, ami lássuk be, nem kis dolog!

 

Coldplay - A Head Full of Dreams

 

Azt pedig egy percig sem mondhatjuk, hogy nem a sikerhez méltón ünnepli meg az idén 17 éves zenekar a legújabb mesterművét. Az 'A Head Full of Dreams' megjelenésének örömére Chris Martinék ma délután a londoni stúdiójukból jelentkeznek majd be egy live stream erejéig.

Akad azonban még egy ok az örömre, hiszen az új album első videoklipje, az 'Adventure of A Lifetime' című dalra már elérhető a Youtube-on. Ráadásul alig 48 órán belül több mint 6 millióan voltak kíváncsiak rá!

 

 

Egészen úgy tűnik tehát, hogy a Coldplay zenekar szép évet zár, 2016-ban pedig tovább dübörögnek majd, egyenesen egy amerikai-európai turné irányába.

ATEMPO.sk