Új klippel és koncerttel zárja az évet a Spliff 447

Új klippel és koncerttel zárja az évet a Spliff 447

A komáromi Spliff 447 zenekar egy újabb fontos mérföldkövéhez ért. Elkészítették első videoklipjüket, melyet különleges módon mutatnak be: december 28-án a RÉVben egy nagy buli keretében.

Az újdonságból most nyilvánosságra került egy részlet, melyből kiderül, hogy a Hazudtam című számukhoz készült a klip.

„Nem volt egyszerű a dalválasztás, én személy szerint zúzósabb számra szerettem volna klipet készíteni, de a nívó azt mutatta, hogy a Hazudtam jött be a rajongóknak a legjobban, így ezzel is szeretnénk nekik kedvezni :-)” - árulta el Májki, a gitáros.

Ez új terep volt a tagoknak. „Eleinte izgultunk, mert mindenkinek az első forgatása volt, de azt hiszem hamar megszoktuk a kamerát és a végére Hollywood-i sztárnak éreztük magunkat :-) Hatalmas élmény volt, alig várjuk a következő forgatást !” - tette hozzá Májki.

 

 

A klip premiere tehát a RÉV - a magyar kultúra házában lesz december 28-án, ahová vendégeket is hívott a banda. Az egész este folyamán Arim forgatja majd a lemezeket, így Ő nyitja meg az estét is.

Az első fellépő a párkányi Egy Pohár Citrom lesz, akik korántsem olyan savanyú zenét játszanak, mint ahogy azt nevük sejteti. Saját dalaikkal örvendeztetik meg a Nagyérdeműt.

Utána következik a Spliff 447, koncertje és a klippremier.

Az estét pedig a Divided By Zero zárja, akik ismert dalok átdolgozásával a táncparkettet is felizzítják azok számára, akik majd ropják egy éjszakán át.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk