FELHÍVÁS! Újra itt a We Will Rock You rockzenei tehetségkutató

A sikeres Q-Faktor és We Will Rock You vetélkedők után a Magyar Queen Rajongók Klubja Kulturális Egyesület újabb lehetőséget kínál amatőr zenészek bemutatkozására!

Jön a We Will Rock You 2 rockzenei tehetségkutató verseny, ahová ezúttal is olyan szólisták és együttesek jelentkezését várjuk, akik a 70-es, 80-as, 90-es évek külföldi (elsősorban angolszász/ angol nyelvű) rock előadóinak dalait adják elő.

Idén közönségdíjas a nagykaposi Encore zenekar lett, de ott volt a legjobbak között a BoooM zenekar Ipolynyékről is.

 

A verseny menete:

1. Készíts egy videót a produkcióról!
Mindenképpen önálló, élő előadásról készüljön felvétel, melynek hossza min. 1 perc, max. 8 perc lehet. Az előadott dal csak a 70-es, 80-as és 90-es években aktív, külföldi (angol nyelven előadó) rock zenekar szerzeménye lehet.

2. Töltsd fel a Youtube-ra, és küldd el a linket üzenetben a verseny facebook oldalára, vagy e-mailben Gyarmati Arnoldnak Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, 2016. március 14-ig!

3. A nevezett produkciókat 2016 március elején teszik közzé az erre a célra létrehozott "We Will Rock You tehetségkutató verseny" Facebook oldalon. Itt várják majd a szavazatokat és a hozzászólásokat a videókhoz. Nevezési díj és korhatár nincs!

4. A közönség és a Queen Klub vezetőségének véleménye alapján a legjobbnak vélt produkciók előadói élőben mérhetik össze a tudásukat.

 

A döntőre egy május végi időpontban kerül sor Budapesten, a Crazy Mama Music Pub-ban, ahol a jelenlévő közönség és egy szakmai zsűri véleménye alapján a legjobbak pénzdíjban és egyéb nyereményekben (különdíjak, fellépési lehetőségek) részesülnek.

További kérdések esetén keresd Gyarmati Arnoldot 0036 30 2403076 telefonszámon.

ATEMPO.sk