Rihanna a Sziget nulladik napján

Rihanna

Most jelentették be, hogy augusztus 11-én, a Sziget nulladik napján Rihanna egy exkluzív fesztiválkoncert keretében bemutatkozik Nagyszínpadon.

Erre a napra a 7 napos Sziget bérletek is érvényesek, de mostantól napijegyek is kaphatóak. Azonban jó lesz sietni, mivel összesen csak 25 ezer darab napijegy kerül forgalomba.

Rihanna legfrissebb, nyolcadik lemeze, az eladási listák dobogóján debütáló Anti az év elején jelent meg. Azóta járja Észak-Amerika legnagyobb stadionjait és arénáit. Az Anti World Tour a nyáron Európában folytatódik és ennek keretében lesz Budapesten is látható a show.

A barbadosi születésű sztár tizennégyszer volt a Billboard lista első helyén és több mint 54 millió eladott nagylemez és 210 millió eladott kislemez fűződik a nevéhez. Nyolc Grammy és 12 Billboard Music Awards győztese, közösségi oldalait összesen több mint 100 millióan követik, slágereit több mint nyolc milliárdszor játszották le a YouTube-on. A legújabb slágert, a Drake közreműködésével készült WORK című dalhoz készült klipet majd’ 100 milliószor nézték meg - mindössze két hét alatt.

 

 

Zaťko Ervin, aTEMPO.sk