ÉTER Tehetségkutató Fesztivál 2014

Immár 10 éve kerül megrendezésre az ÉTER zenei tehetségkutató verseny Egerben. „Célja lehetőséget nyújtani az országban és a határon túl élő, szárnyaikat próbálgató amatőr magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre. Így most is nagy örömmel fogadjuk a felvidékiek jelentkezését.” - tudtuk meg Jakab Jácint főszervezőtől.

A 2014-es fesztivál újdonsága lesz, hogy a zenekarok és DJ-k mellett egyéni zenei produkciók kategóriában is lehet jelentkezni (pl. ének, unplugged, egyéb hangszer).
Ebben az évben a jelentkező zenekarok jazz, pop-rock, rock, klasszikus metál, metál, underground, és alternatív kategória különböző irányzataiban mérhetik össze tudásukat. A kategóriába sorolást a jelentkezők maguk döntik el.

Minden előadónak minimum 2 dalt tartalmazó hangzóanyagot kell beküldeniük egy adatlap kitöltésével együtt. A regisztráció elektronikusan történik a fesztivál honlapján. Jelentkezési határidő 2014. április 25.

A zsűrin kívül a látogatók is értékelhetik a produkciókat, amely alapján a három legtöbb szavazatot kapott versenyző azonnal bekerül a döntőbe. Így érdemes minden jelentkező számára mozgósítani a rajongótáborokat. A szavazási időszak 2014. április 27-ig tart és a fesztivál honlapján lesz rá lehetőség.

A döntőt 2014. május 16-18. között rendezik meg Egerben a Bolyki Pincészetben.

A győztes többek között lehetőséget kap fellépni a Szigeten, a VOLT Fesztiválon és a Balaton Sound Fesztiválon.

A részletes szabályzatok kategóriákra bontva itt olvashatóak:

ZenekarDJEgyéni előadók

További információk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen, +36-20-983-2563 telefonszámon és a www.eterfesztival.hu weboldalon.

ATEMPO.sk