A Csillag Tanoda meghallgatása Dunaszerdahelyen

A Star School TM (Csillag Tanoda) Kevicky Tünde és Maja ötletéből született, hogy végre legyen egy közösség, csoport Dunaszerdahelyen, amely teljes zenei felkészítést nyújt a fiataloknak.

A Tanoda profi hangképzést, színpadi mozgást, megjelenést és beszédtechnika fejlesztést is biztosít. Céljuk, hogy teljes produkciók szülessenek különböző zenei stílusokban (pl. musical, pop, r&b, show dalok, rock nóták).

Együttműködnek profi zenei stúdióval is, ahol a későbbiekben a növendékek rögzíthetik a saját demó felvételeiket. Szintén segítséget nyújtanak saját dalok, szövegek írásában.
Vendég lektorokkal (ismert énekesek) intenzív workshopokat tartanak a jövőben. És rendszeres fellépési lehetőséget biztosítanak, ahol a növendékek kamatoztathatják a tanodában tanultakat is!

Az órák csoportosan fognak zajlani a dunaszerdahelyi VMK-ban (3 euró/fő az óradíj). Individuális órára is nyílik lehetőség, azoknak, akik mélyebben szeretnének elmerülni az ének, vagy akár a hangszerek világában.

Mindenkit sok szeretettel várnak a meghallgatásra, melyre 2014. március 21-én Dunaszerdahelyen a VMK Bábszínházában 16.30-tól kerül sor.

ATEMPO.sk