Várnak Téged is az idei utolsó brigádra Gombaszögön!

Gombaszögi Nyári Tábor

A Gombaszögi Nyári Tábor szervezői meghirdették a tábor előtti utolsó nagyszabású brigádot, amelyre július 2. (szombat) és július 7. (csütörtök) között kerül sor a gombaszögi kempingben.

Szombaton vette kezdetét az idei utolsó gombaszögi brigád. A tábor július 12-én indul, addig pedig még rengeteg a munka, így minden segítő kezet szívesen várnak a szervezők. Ahogy azt már megszokhattuk, a szállást és az étkezést a tábor szervezősége vállalja magára, a jó hangulat pedig garantált.

A napokban a gombaszögi kempingbe szállítottak egy közel száz éves pajtaépületet. Ez ad majd otthont a tábor színházi programjainak, amit a hagyományokhoz hűen a Gurigongo Symposium biztosít. A pajta fagerendáit és tetőszerkezetét a mostani brigád során építik majd fel. Többek közt erre a feladatra is várják a lelkes segítőket.

A brigád során elkészül majd egy élelmiszerbolt, amely a táborban is üzemelni fog. Továbbá most kerül sor a programhelyszínek összeállítására. Ilyen például a Közbeszéd Sátor, amely a tábor közéleti eseményeinek ad majd otthont, vagy az INN Sátor, amely a rendezvény alternatív zenei színpada.

Természetesen tovább folytatódik majd a tábor környezetének szépítése is, valamint az épületek dekorálása. Ahogy tavaly, ebben az évben is elkészül egy ideiglenes medence és idén először egy tűzrakóhely is várja majd a táborozókat.

Maga a Gombaszögi Nyári Tábor idén július 12-én indul a 0. nappal, amikor is a Bagossy Brothers Company és a már jól ismert jóvilágvan zenekar játszik. A további napokon fellép még Péterfy Bori & Love Band, a Halott Pénz, a Besh o droM, a KFT, a P.A.S.O. és még sokan mások.

A ZENEI PROGRAMOT ITT TALÁLOD

További információk a Gombaszögi Nyári Táborról a hivatalos honlapon, illetve Facebook-oldalon olvashatóak.

aTEMPO.sk