Megszületett az első Felvidéki Mulatós Show

Megszületett az első Felvidéki Mulatós Show

Elindul a Felvidéki Mulatós Show, az első mulatós zenével foglalkozó hazai műsor. Felvidéki Mulatós Sancival, a show megálmodójával beszélgettünk a tervekről.

„Műsorunk szeretné felkarolni azon előadóművész és énekes tehetségeket, akik valóban megérdemlik a megjelenést, akár a televízió képernyőjén is” - tudtuk meg az ebben stílusban is jártas zenésztől. Sanci elmondása szerint, az emberek egy része azt hiszi, nincs minőségi mulatós zene, mert a mostani mulatós műfaj valóban egyfajta tematikán alapszik, mindegy ki énekel, csak dübörögjön.

„A Felvidéki Mulatós Show egy picit más lesz. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a műsorban megjelenő előadók zeneileg is megfeleljenek az általunk elvárt színvonalnak. Itt most nem csak az énekhangot és a megjelenést, hanem a zenei részét is figyelembe vesszük, ami a harmonizációt, hangszerelést, a hangszeres tudást és a minőségi stúdiófelvételt is illeti. A Show 80 százalékban új arcok, még nem közismert előadók bemutatását tűzte ki fő céljául. Az első felhívás óta, csaknem 50 ismert és kevésbé ismert előadó keresett meg bennünket, hogy csatlakozna a csapatunkhoz, ami már most nagyon jó jel ahhoz, hogy egy minőségi produkciót hozzunk létre.”

A Felvidéki Mulatós Show szervezői előtt még egy pár egész komoly tárgyalás áll, hogy a megfelelő irányba indulhassanak a produkcióval, de Sanci elmondása szerint nincs akadálya, hogy működjön és minőségi műsorokkal szórakoztassák a közönséget.

Sok sikert kívánunk mi is hozzá és a jövőben is tudósítunk a különleges csapat, a Felvidéki Mulatós Show munkájáról.

ATEMPO.sk