Dobverseny – Várják a szlovákiai magyarokat is

Az V. DobMánia Tábor szervezői dobversenyt hirdetnek. Várják a szlovákiai magyar dobosok jelentkezését is – tudtuk meg Bordás Józseftől, a tábor művészeti vezetőjétől.

Jelentkezni 2014. május 1-ig lehet és a versenyben azok vehetnek részt, akik elkészítik dobos videójukat (zenére dobolás, dobszóló, zenekari felvétel) a következő feltételekkel:

  • téma szabadon választható
  • a videó maximum 5 perces lehet
  • a videót YouTube-ra kell feltölteni a következő névvel: V. Dob Mánia Tábor Dobverseny – (Neved)
  • a linket el kell küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre
  • az email tárgya a V. Dob Mánia Tábor Dobverseny, címzettje a DMT Szervezők, és az emailban meg kell adni a nevedet, címedet, telefonszámodat, emailcímedet is

Az zsűri tagjai Martonosi György, Szendi Gábor, Korompay Zsolt, Bordás József és Bágyi Balázs. Elsősorban a muzikalitást, a kreativitást és a pontosságot tartják majd szemelőt a döntésnél.

A nyertes ingyen vehet részt a 2014. július 8. és 13. között ötödik alkalommal megrendezésre kerülő DobMánia Táborban Vácott. Ez tartalmaz 6 napot teljes ellátással, szállással, 6 dobtanárral 24 dobórát, 5 workshopot, 5 koncertet. 

Bővebb információt a tábor honlapján találnak az érdeklődők.

aTEMPO.sk