Lehetőség szlovákiai magyar dobosok számára is

V. DobMánia Tábor

A Magyar Jazz Szövetség támogatásában egy arra rászoruló tehetséges dobost ingyen táboroztatnak az idei évben. A szervezők szeretnénk olyan hátrányos helyzetű kiemelkedő tehetségű fiataloknak segíteni, akik a család szociális, anyagi és/vagy társadalmi helyzetük miatt nem engedhetik meg a tanulást, taníttatást, tehetséggondozást egy nyári tábor keretében.

Egy 18 év alatti tehetségnek szeretnének felajánlani a V. DobMánia Táborban egy INGYENES, térítésmentes részvételt! A Magyar Jazz Szövetség által felajánlott lehetőség magában foglalja, a szállást, napi háromszori étkezést, és az összes szakmai programot. Bordás József, a tábor művészeti vezetője elmondta, hogy várják a határon túli jelentkezőket is.

A pályázati feltételek legfontosabb pontjai a tehetség, szorgalom, elszántság és a súlyos anyagi helyzet!

Jelentkezni a dobmaniatabor@gmail.com címem lehet levélben, a levél címe: MJSZ&DMT esélyegyenlőségi pályázat. A pályázat nyomtatványát itt tölthetik le.

A beadási határidő 2014. május 31-én jár le, és a döntnökök (Martonosi György, Szendi Gábor, Korompay Zsolt, Bordás József) egy hónapon belül választják ki az erre legmegfelelőbbet.

Bővebb információt a tábor honlapján találnak az érdeklődők.

ATEMPO.sk