május 2023
április 2023

Csík János és a Mezzo koncertezik Felsőszelin

Felsőszeli (Horné Saliby)

2023. április 29-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik az a koncertest, ahol vendégként a Paradigma formáció alapozza meg a jó hangulatot, majd Csík János és a Mezzo zenekar teszi teljessé a sajátos, kitűnő koncertélményt a felsőszeli kultúrházban.

A For You acapella lemezbemutató koncertje Dunaszerdahelyen

Dunaszerdahely (Dunajská Streda)

2023. április 27-én, csütörtökön 19.00 órakor kerül sor a For You acapella együttes lemezbemutató koncertjére Lantos Borbély Katalinnal és a tardoskeddi Szikora Luciusszal az élen a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

Beszélgetés Kemény Dénes állatorvossal, a férfi vízilabda válogatott korábbi szövetségi kapitányával Komáromban

Komárom (Komárno)

2023. április 25-én, kedden 18.00 órakor kezdődik a Kikötő - Polgári szalon következő beszélgető estje, amely keretében Kemény Dénes állatorvossal, a férfi vízilabda válogatott korábbi szövetségi kapitányával az esemény házigazdája, Bödők Gergely történész fog beszélgetni a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

This Is Not A Drill - Roger Waters turnéállomása Budapesten

Budapest (Magyarország)

2023. április 23-án, vasárnap 20.00 órakor kezdődik Roger Waters angol énekes és zeneszerző - aki mellesleg a rock világ élő ikonja, 1965 és 1985 között a Pink Floyd együttes basszusgitárosa volt - koncertje a This Is Not A Drill című turnéja keretében a budapesti MVM Dome-ban.

Jöjjön a fény - A három királyok Tallóson koncertezik

Tallós (Tomášikovo)

2023. április 23-án, vasárnap 18.00 órakor kezdődik a Vadkerti Imre, Kovács Koppány és Derzsi György alkotta A három királyok formáció Jöjjön a fény című koncertje a tallósi kultúrházban.

A For You acapella lemezbemutató koncertje Tardoskedden

Tardoskedd (Tvrdošovce)

2023. április 23-án, vasárnap 18.00 órakor kerül sor a For You acapella együttes lemezbemutató koncertjére Lantos Borbély Katalinnal és a tardoskeddi Szikora Luciusszal az élen a tardoskeddi kultúrházban.

Kisvakond a nagyvárosban - a Napraforgó Meseszínház mesemusicalje Komáromban

Komárom (Komárno)

2023. április 23-án, vasárnap 10.30-kor kerül bemutatásra a Kisvakond a nagyvárosban című bábjáték, mesemusical a Napraforgó Meseszínház előadásában a Madách Színház művészei - Plásztán Anett és Czakó Ádám közreműködésével a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

Rakonczai Imre zenés borestje Szilason

Szilas (Brestovec)

2023. április 22-én, szombaton 19.00 órakor kezdődik Rakonczai Imre zenész, zeneszerző, szövegíró zenés borestje a pannonhalmi Herold Pince boraival a szilasi faluházban.