Expired Passport lemezbemutató és keresztelő Budapesten

2014. május 23-án az Expired Passport életében jelentős napnak ígérkezik, ugyanis a zenekar Budapest legfrekventáltabb környékén, a Cinema Rock Caféban (Budapest, V. ker., Haris köz 3. - a Váci utcához közel) mutathatja be nemrég megjelent lemezét és egyúttal a CD keresztelőjét is itt tartja meg. Nemcsak a bő három éves lemezkészítési periódust és az album létrejöttét ünnepeljük, hanem az alakulás óta eltelt közel 16 esztendőt is, hiszen a zenekar a különféle viszontagságok és tagcserék ellenére a mai napig folyamatosan működik, és önerőből tartja fent magát úgy, hogy mindig a saját útját járta.

18 órakor a Passport sajtótájékoztatót tart a helyszínen, ahol készséggel válaszol az új lemezzel kapcsolatos kérdésekre, de a zenekar tagjai természetesen bármire szívesen válaszolnak.

20 óra 30 perckor vendégük, a dunaszerdahelyi Mojo Risin' játszik, 21:30-tól pedig az Expired Passport lemezbemutatójára kerül sor. A CD-nek két keresztapája is lesz, az egyik, zenekar barátja, a ZOO vendége és az OldBuda programszervezője, a legendás Török Ádám, a másik pedig Takács László „Taki“, Zenélni Díjas hangtechnikus.

Sok szeretettel várnak mindenkit.

ATEMPO.sk