Szeder koncert Bodrogkeresztúron

2017. május 5-én, pénteken 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő koncertjére kerül sor. Ezúttal Szeder ad francia sanzonestet a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A SOROZATRÓL BŐVEBBEN

FACEBOOK ESEMÉNY

Szeder (énekes/dalszerző) 2014-ben Hab a tetején című debütáló albumával tűnt fel először meghatározó szereplőként a hazai könnyűzenei palettán, a Reggeli dallal pedig rögtön az érdeklődés homlokterébe került. A mai napig érdekes, izgalmas, és szerethető szereplője a fesztiválok világának. Sajátos humora, szókimondó, őszinte szövegei, egy szórakoztató belső utazás Szeder világába, egy izgalmas Univerzumba, ahol croissantból van a félhold, és a kávéscsészében rajzolódik a tejút. A zenei játékosság, és sokszínűség épp úgy sajátja előadóként, mint dalszerzőként. Második albuma, a Táncolj velem élet megjelenésével zenei világa újabb színekkel, hangulatokkal bővült, 2016-ra nyerte el mai formáját a zenekar, és alakult ki az az egyedi hangzás, ami igazán Szeder sajátja.

Hosszú évekig futott Szeder nagysikerű produkciója, a Melodisztik, melyben gitárkísérettel adta elő a francia sanzonok világának legszebb darabjait. Ez a műsor újult meg 2016-ban Szeder Sanzon címen. A gitár kíséretet felváltotta Kéméndi Tamás harmonika művész, így téve még autentikusabbá a dalok hangzását. A repertoár igen széles, a klasszikus daraboktól egészen napjaink legnépszerűbb francia sanzonjaiig minden megtalálható benne. A harmonika kíséreten túl Szeder személyisége, játékos humora, könnyeden vidám előadásmódja teszi még izgalmasabbá a produkciót.

ATEMPO.sk