Tompos Kátya koncert Bodrogkeresztúron

2017. szeptember 9-én, szombaton 19.00 órakor kerül sor a Keresztúri esték programsorozat következő koncertjére. Ezúttal Tompos Kátya ad koncertet a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Nemzeti Színház Jászai Mari díjas fiatal színésznője a Valami Amerika 2 című filmben csillogtatta meg először énektudását. A Magányos csónak című dal sokak kedvence lett. Az István a Király 2013-as előadásán Réka szerepében hódította meg a Papp László Budapest Sportaréna és a Szegedi Szabadtéri Színpad közönségét. Énekesnőként talán kevesebben ismerték eddig, pedig Kátya otthonosan mozog a jazz a pop és a világzene világában is.

2013 novemberében Keresztül Európán címmel jelent meg első önálló szólólemeze.

Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven. Igazi kalandozás nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni.

És hogy mennyire izgalmas? Képzeljék el, milyen lehet az amikor Kosztolányi és Jimi Hendrix együtt részegülnek meg egy hajnalon, Zaz pedig Cseh Tamással sétál kézen fogva, és közben a U2 szól valahonnét a távolból….

A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe, úgy, hogy a már-már elképzelhetetlen sokszínűség mégis páratlan zenei egységgel jut el a hallgatóhoz.

ATEMPO.sk