Szűcs Antal Gábor koncertje Bodrogkeresztúron

2017. október 7-én, szombaton 15.00 órakor kerül sor a Keresztúri esték programsorozat következő koncertjére. Ezúttal Szűcs Antal Gábor lép színpadra a bodrogkeresztúri Henye borbárban. Vendég Füvessy Norbert. A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A magyar rocktörténet egyik legnagyobb vándoraként is említik Szűcs Antal Gábort. Középiskolában tornásznak készült. Tizenöt évesen már az Orkán zenekarban játszott a hétvégeken egész éjszakákat. A zenét autodidakta módon sajátította el, tanulta.

„....Nem tanultam semmiféle zenét, végzettségem nincs róla, amit tudok, azt magamtól és a fülem után sajátítottam el. Kottát olvasni nem tudok, nem is érdekelt soha, mert mindig a saját zenémet játszottam, amit mi találtunk ki. Persze el tudok játszani mást is, de ez volt a profilunk.....” vallja magáról. Érdekessége, hogy balkezes, és megtanult jobb kézzel is gitározni. Az általa írt zenéket dallamosnak tartja, mert mint azt nyilatkozta „én dallamokban gondolkozom. Akár a Skorpióban, akár a Dinamitban, akár a Latin-lemezeken.”

ATEMPO.sk