Hitted volna? - A budapesti Belvárosi Színház előadása Rimaszombatban

Hitted volna? - A budapesti Belvárosi Színház előadása Rimaszombatban

2018. május 29-én, kedden 19.00 órától Richard Baer Hitted volna? című komédiája kerül bemutatásra a budapesti Belvárosi Színház vendégelőadásában a rimaszombati Városi Művelődési Központban. Verebes István rendezésében, eme fantasztikus vígjátékban Magyarország legnagyobb színészeit, azaz Hernádi Juditot és Kern Andrást láthatják. Belépő elővételben 17 euró, a helyszínen 20 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből. Ekkor toppan be Herman, néhai férjnek barátja, és képtelen ötlettel áll elő. Az egész egy agyrém, merő képtelenség, ráadásul röhejes. Vagy mégsem? Míg telnek az utolsó dobozok, sok kérdésre kerül válasz: menni vagy maradni, megszokni vagy megszökni, kockáztatni vagy biztosra menni?

Verebes István rendezésében két nagyszerű színész, Hernádi Judit és Kern András keltik életre Richard Baer kedves és vicces karaktereit, akik egyaránt az újrakezdésen dolgoznak, csak éppen roppant különbözőképpen. És végül még az is megtörténhet, hogy a határozottnak gondolt terveik egy egészen hihetetlen fordulatot vesznek.

ATEMPO.sk