Apácák - a Hadart Színház előadása Somorján

Apácák - a Hadart Színház előadása Somorján

2018. június 6-án, szerdán 19.00 órától Dan Goggin Apácák című musical komédiáját mutatja be a Hadart Színház a somorjai Városi Művelődési Központ színháztermében. Belépő 12 és 14 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Lehetséges több mint ötven gombamérgezésben elhunyt apácáról és az afrikai lepratelepen átélt évekből fergeteges vígjátékot írni? Bizarr ötlet, de Dan Gogginnak sikerült.A gombamérgezést túlélt öt apáca mindent megtett, hogy összegyűjtse a pénzt 52 társuk illő temetésére: céget alapítottak, vallásos témájú képeslapokat árultak, sőt, saját holmijukat is pénzzé tették, de az így befolyt összeg is csak 48 apáca temetésére elég. Így az öt túlélő úgy dönt, hogy jótékonysági koncertet rendez. A Grease című musicalből adnak elő részleteket, és a Mount-Saint-Helen’s School színpadán elkezdődik az “apácashow”.

A vidám dalokból és szellemesen megírt jelenetekből álló gálaest alatt lassan-lassan megismerjük a szereplőket, és kiderül, hogy a nővéreknek csak a ruhájuk egyforma. Mind-mind külön személyiség, más múlttal, álmokkal és vágyakkal.

 

Szereplők

Voith Ági
Mérai Kata
Vándor Éva / Csarnóy Zsuzsanna
Zakariás Éva
Laurinyecz Réka

Rendező: Kökényessy Ági

ATEMPO.sk