Ingyenes Wellhello és The Biebers koncert Győrben

Ingyenes Wellhello és The Biebers koncert Győrben

2018. július 28-án, szombaton este a Wellhello és a The Biebers ad ingyenes koncertet Győrben, a Dunakapu téren. Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Wellhello Fluor és a producer-énekesdalszerző Diaz közös formációja, mely mostanra Magyarország egyik top zenekarává vált. A sikerek és nézettségek magukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné ezeket az óriási slágereket: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

Eleinte senki sem tudta, hogy kik is a mára egyik legsikeresebb magyar popzenei formáció, a The Biebers tagjai. A zenei projekt olyan slágereket alkotott titokzatosan, mint a Sorry vagy a Stay. Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram díjkiosztón. Azóta kiderült, hogy sokak kedvence, Puskás Peti is az alapítók között van. A népszerű koncertzenekar pár éve már minden fontos zenei fesztiválon és eseményen részt vesz, hiszen a The Biebers legnagyobb erőssége élőben az az energia, mellyel minden egyes koncerten leveszik a lábáról a közönséget!

ATEMPO.sk