Valódi hamisítvány - Hernádi Judit és Kern András előadása Ózdon

Valódi hamisítvány - Hernádi Judit és Kern András előadása Ózdon

2018. november 9-én, pénteken 19.00 órától kerül bemutatásra Stephen Sachs, amerikai szerző világhírű vígjátéka Valódi hamisítvány címmel Hernádi Judit és Kern András előadásában. Belépő 2000, 2500 és 3000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők az ózdi Olvasóban (Ózdi Művelődési Intézmények).

 

Mit keres New York egyik legismertebb művészettörténésze egy eldugott kaliforniai lakókocsiparkban? És tud-e meglepetést okozni Maude, a lecsúszott munkanélküli pincérnő egy olyan sokat látott, dörzsölt értékbecslőnek, mint Lionel? Ezekre a kérdésekre talán könnyebb válaszolni, mint arra, hogy mi a valódi és mi a hamis, hogy minek higgyünk inkább: a szemünknek, a szívünknek vagy az érzéseinknek? Mert nem minden az, aminek
elsőre látszik…

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

A művet fordította - Kovács Krisztina
Rendező - Valló Péter

ATEMPO.sk