Magor és Ørdøg koncert Dunaszerdahelyen

2018. november 30-án, pénteken este koncertet ad a Magor és az Ørdøg zenekar a 2018-as őszi turnéjuk keretében, a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Sötétanyag című lemezéért a legjobb magyar hard rock/metal album kategóriájban 2018-ban Fonogram díjat kapott Ørdøg négy éve alakult az egykori Superbutt tagjaiból. Azóta többször körbeturnézták Magyarországot klubokban és fesztiválokon, és ők voltak Budapesten 2017-ben a Mastodon, 2018-ban pedig az Arénában a Judas Priest előzenekara. A november 30-ai koncert a Soul Hunterben történetük első felvidéki fellépése lesz.

 

A Magor visszajáró vendég Felvidéken, az elmúlt években számos alkalommal léptek fel a Soul Hunterben és a Rockfeszten egyaránt. A 11 éve alakult jászberényi csapat saját definíciója szerint heavy-metalcore stílusban hasít, eddig két EP és két nagylemez összegzi munkásságukat. Fáradhatatlanul koptatják a klubok és fesztiválok színpadait önálló bulikon és a legnagyobb hazai zenekarok társaságában. A 2018-as őszi turné keretében továbbra is a tavaly megjelent Menedék című lemezüket mutatják be a nagyérdeműnek, vadonatúj felállásban, új szólógitárossal az élen.

ATEMPO.sk