XVII. Váci Tavaszi Fesztivál - zárónap

XVII. Váci Tavaszi Fesztivál - részletes program

2019. április 27-én, szombaton zárul a tizenhetedik alkalommal megrendezett Váci Tavaszi Fesztivál, Vác városának egyik legrangosabb kulturális eseménysorozata. A fesztivál ebben az évben is számos országosan ismert sztárt vonultat fel a helyi művészek mellett. A több héten át tartó programsorozat a zenei programokból kínál elsősorban igazi csemegét a váci és Vác környéki közönség számára. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők

 

Program

Április 27. (szombat)

16.00 Hamupipőke - balett előadás

Ahogy a korábbi években, 2019-ben is, a fóti balettcsoport egy csodálatos mesével készül, melyet a tánc nyelvén – klasszikus és modern elemeket egyaránt alkalmazva- mutat be a közönségnek.

Szereplők: fóti balett csoport növendékei
Grafika: Poleczky Adrienn

Belépő: 1100 forint
Helyszín: Madách Imre Művelődési Központ Színházterme

20.00 Záróhangverseny a váci Székesegyházban

Előadja: Vác Civitas Szimfonikus Zenekar
Közreműködik: DLA Bednarik Anasztázia – orgonaművész
Vezényel: Sándor Bence

Műsor:
Mozart: g-moll szimfónia No. 40 (k.550)
Josef Gabriel Rheinberger: orgona concerto op 137

A belépőjegy ára: elővételben 1500 forint, az előadás napján 1800 forint

20.00 Stardust koncert

A zenekar alapítója Horváth Ákos énekes és Kiss Tibor dobos. A felállás 2017 nyarára stabilizálódott; időközben Nagy György (billentyűs) és Marton Bence (basszusgitár-vokál) csatlakozásával lett teljes.

A stílus amelyet játszanak, egyfajta ötvözete a klasszikus, dallamos hard rocknak és az A.O.R-nak, melynek meghatározói a hatalmas refrének, a gyönyörűen felépített billentyűs hangszerelés, a lélegzetelállító vokálok és az üvöltő gitárok. Zenéjüket abszolút a számukra legkedvesebb, 80-as évek közepi példaképeik szellemében játsszák, életre keltve újra ezt a közkedvelt, érzelmekben gazdag zenei világot, aktualizálva azt a 21. század zenei hangzásával.

A belépőjegy ára: elővételben 1000 forint, az előadás napján 1500 forint
Helyszín: Madách Imre Művelődési Központ, Jeszenszky® terem

ATEMPO.sk